ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI BİLGEHAN ERDEM, KOLTUĞUNU ÇORUH İLKOKULU ÖĞRENCİSİ ASYA NİSA ACAR'A DEVRETTİ

Genel 26/04/2024 15:00

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı çerçevesinde koltuğunu Çoruh İlkokulu öğrencisi Asya Nisa Acar'a devretti

Başkanlık makamında gerçekleşen programa, Çoruh İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri Asya Nisa Acar, Mehmet Doğan, Alperen Şakrucu ve okul müdürü İlknur Avşar katıldı.
Başkanlık koltuğuna oturan Asya Nisa Acar; 31 Mart Yerel Seçimlerinde başkan seçilen Bilgehan Erdem’e yeni görevinde başarılar diledi. Küçük Başkan Acar, Başkan Erdem’den boş zamanlarını değerlendirebilecekleri oyun alanları, parklar, sanat ve spor alanları ile resim, müzik kurslarının açılmasını ve okul bahçelerinin düzenlenmesini talep etti.
Başkan Erdem, öğrencilerin önerilerini memnuniyetle karşılayarak, "Böyle projelerle geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bizim en büyük projelerimiz bunlar olacak; çocuklara, gençlere ve insanlara hizmet eden bir belediyecilik yapacağız. Bu projeler programlarımız içerisinde yer almaktadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda belediyemizin önünde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde çocuk tiyatroları gibi etkinlikleri de düzenlemeyi planlıyoruz" dedi.
Ziyaret, Başkan Erdem'in çocukların sorularını yanıtlaması ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.